Som potentiel klient skal du føle dig tryg ved din coach og have tillid til hans eller hendes evner. Her er fire spørgsmål, som du kan stille dig selv for at afgøre, om din coach er den rette for dig.

1. Har jeg det godt med at tale med denne person?

2. Føler jeg, at de forstår mine mål?

3. Føler jeg, at de har en plan for at hjælpe mig med at nå mine mål?

4. Føler jeg, at jeg kan stole på dem?

Hvis du svarer “nej” til et af disse spørgsmål, bør du måske overveje at finde en anden coach. Husk, at din coach skal være en person, som du føler dig tryg ved, og som du tror på, at han/hun kan hjælpe dig med at nå dine mål.

De 3 komponenter i et godt coachingforhold

1. Der skal være et forhold eller en god “pasform” mellem træneren og den coachede. Dette er afgørende for, at der kan opstå tillid.

2. Målene for coaching skal være klare og i overensstemmelse med det, som den coachede ønsker at opnå

3. En effektiv coach vil bruge en række forskellige stilarter og færdigheder afhængigt af den person, han/hun arbejder med, og situationen. En ensartet tilgang er ikke effektiv i coaching.

Hvad er en livsstilscoach?

En livsstilscoach er en professionel, der hjælper folk med at foretage ændringer i deres liv for at opnå større tilfredsstillelse. En livsstilscoach arbejder med klienter på et individuelt grundlag og hjælper dem med at sætte og nå mål inden for områder som sundhed, relationer, karriere og personlig økonomi

Hvordan kan en livsstilscoach hjælpe mig?

Livsstilscoaches kan hjælpe dig på mange forskellige måder, afhængigt af dine behov og mål. Nogle af de områder, som folk ofte arbejder med en livsstilscoach, er forbedring af deres helbred, finde et nyt job eller en ny karriere, starte en virksomhed, forbedre deres forhold og styre deres økonomi

Hvis du overvejer at ansætte en coach, er det vigtigt at finde en, der passer til dig. Sørg for, at du føler dig godt tilpas med at han eller hun har de færdigheder og den erfaring, der skal til for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Husk også at spise sundt. Find din rabatkupon til en Hellofresh måltidskasse.