En hypnoterapeut er en person, der praktiserer hypnoterapi. Hypnoterapi, også kendt som psykoterapi, er en form for psykoterapi, der bruger hypnose

 

Hvad er hypnose?

Hypnose er en ændret bevidsthedstilstand, hvor din krop ser ud til at være i en dybt afslappet tilstand, men alligevel er du opmærksom på, hvad der sker. Hypnotisøren vil derefter komme med forslag til ønskede ændringer til den målrettede person, som kan hjælpe dem med at ændre deres adfærd, reducere stress eller håndtere smerte.

Professionel træning for alle niveauer

Uanset din baggrund har vi professionel hypnotisør uddannelse til rådighed for dig. Vi tilbyder programmer på tre forskellige kompleksitetsniveauer. Uanset om du har en baggrund i psykologi eller ej, kan vi uddanne dig til at blive hypnotisør på vores akademi!

Vi kan få det til at ske

Du spekulerer måske på, hvordan dette virker, og om det er noget for dig. Vi har alle svarene. Vi viser dig, hvordan hypnose kan bruges på en række forskellige måder, lige fra at hjælpe folk med at reducere vægten til at øge deres ordforråd. Du vil se, at uanset hvem du er, eller hvad dit mål er, kan vi hjælpe med at få det til at ske!

Er du interesseret?

Oplev det grundlæggende i hypnose, og hvad det kan tilbyde dig. Lær hvordan du bliver en professionel hypnotisør på blot et par uger! Find ud af, hvorfor så mange mennesker er interesserede i dette erhverv, og hvilke fordele det giver. Bliv ekspert og hjælp andre eller brug dine færdigheder til din egen fordel.