Et klassisk ur er det perfekte supplement til ethvert outfit, uanset om det er et afslappet look eller noget mere formelt. Og med så mange forskellige stilarter og designs at vælge imellem, kan det virke lidt som en jungle at finde det perfekte ur, der passer til din personlige stil. Fra tidløse guld- og sølvdesigns til moderne ure i rustfrit stål og keramik – hvad skal du overveje og huske før du køber? I denne artikel går vi over alt du skal vide. Lige fra stilen til anbefaling af et Ole Mathiesen ur.

Design ure – det skal du huske før køb

Hvis du er på udkig efter en gave til en helt særlig person (eksempelvis dig selv), er et tidløst ur et godt valg. Uanset om uret er til dig selv eller en fødselsdag, et jubilæum eller en julegave, vil et klassisk ur helt sikkert blive værdsat i mange år fremover.

Der er nogle få ting, du skal huske på, når du er på jagt efter et tidløst ur.

  • Som det første skal du overveje urets stil. Er det noget, der vil gå af mode?
  • Derudover bliver du nød til at tænke på de materialer, der er brugt til at fremstille uret. 
  • Sidst bør du overveje urets mærke. Andre er kendt for kvalitet og holdbarhed, mens andre er mere overkommelige.

Ole Mathiesens ure – kgl. hofleverandør og historisk brand

Ole Mathiesen ure måske en af de urmærker i Danmark med den længste historie. Vi skal helt tilbage til 1845, hvor de to kendte urmagere Carl Matthæi og J.P. Christensen begyndte at producere lommeure af utroligt høj kvalitet. Deres fremragende omdømme fangede hurtigt kong Frederik VII og grevinde Danner, som begge valgte parret til at blive hofleverandører for Det Kongelige Akademi for Kunsthåndværk og Håndværk.

Når du er på udkig efter et klassisk ur der også kan fungere som en investering, er Ole Mathiesen et godt valg. Med en historie, der går helt tilbage til 1845, er mærket kendt for sin kvalitet og holdbarhed. Classic-kollektionen er designet med enkelhed og funktionalitet i tankerne og fås i en række forskellige stilarter, der passer til din personlige smag. Uanset om du er på udkig efter noget til dig selv eller en gave til en særlig person, vil et Classic Ole Mathiesen ur helt sikkert blive værdsat i mange år fremover.

Hvad gør designer-ure som et Ole Mathiesen ur en god investering?

Når du er på udkig efter et ur, der holder hele livet, er det vigtigt at vælge et ur, der er fremstillet af materialer af høj kvalitet. Eksempelvis er et Ole Mathiesen ur designet med funktionalitet og holdbarhed i tankerne, og der anvendes kun de fineste materialer som 18 karat guld, safirglas og schweiziske urværker.

En anden faktor at overveje er mærkets omdømme. Med en historie, der går helt tilbage til 1845, har ure som et Ole Mathiesen ur opbygget et solidt ry for kvalitet og håndværk. Deres ure bæres af kongelige og berømtheder over hele verden og har været omtalt i magasiner som Vogue og Harper’s Bazaar.