Et forhold og specielt et sexliv er noget der skal holdes ved lige. Derfor skal der også arbejdes lidt på det. 

Et forhold er ikke noget man bare har, som så passer sig selv. Det gør det måske i starten, men det kræver ligesom med alt andet, lidt arbejde. 

Hvis ikke du/i hele tiden passer jeres forhold går det hen og dør. Det er lidt som med planter, de skal vandes og passes, ellers går de ud. Et forhold har det lidt på samme måde. Der skal pusles lidt om det. Der skal holdes liv i romatik og sexliv, eller gør det hen og dør. 

Starten af et forhold, typisk de første 3-6 måneder er en dans på endorfin-skyer. Her er man høj på spænding, det nye og masser af sex. Det er ikke her man skal tænke så meget over det praktiske. Tingene kommer helt af sig selv. Efter noget tid kommer hverdagen dog snigende ind af døren og det kan går hen af blive et minus for forholdet, hvis ikke man passer på. Specielt når der kommer børn med i det hele, så kan det hele ende i rutiner hvor forholdet glemmes. 

Husk at date

En ting man aldrig må glemme er at date. Selvom man har været sammen i mange år, måske endda er gift, skal man stadig tage på dates. Det holder også liv i spændingen. Derudover skal man huske at holde sig lækre for hinanden. Tag nu en pæn skjorte eller kjole på ind imellem. Det er også bare lækkert hvis hun hopper i noget frækt lingeri og gør sig lidt ekstra fin for ham. 

Ikke mindst siden fifty shades har sexlegetøj også fået sig en kraftig renaissance. Ikke mindst når vi snakker om blid bondage, der har fået mange par til at prøve lidt ekstra dominans i soveværelset af. Det at eksperimentere sammen, er også noget der svejser bedre sammen. Tit kan man her også komme til at grine lidt sammen, det er noget der altid føles dejligt. 

Holder man ikke liv i det ved at gøre noget, ved at huske hinanden. Så ender et forhold tit i daglige rutiner og hobbyer væk fra forholdet, om det er at sidde og sy, tage til badminton med vennerne eller være i garagen og pudse sine alufælge. Jo mere man trækker væk fra hinanden og laver ting hver for sig, jo mere bevæger man sig også væk fra hinanden. Det er sundt at have noget hver for sig, men der skal gerne være flere ting til fælles end ting man ikke har til fælles. 

Så husk, brug tiden, lav arbejdet og nyd et sundt forhold.