Hvis du er en af dem med lidt ekstra på sidebenene, eller en lille mavepude, så findes der heldigvis noget at gøre ved det – så fortvivl ikke. Du skal nemlig bare have et effektivt træningsprogram, der kan hjælpe dig med at tabe dig – samt have fokus på kosten og ændring af de dårlige vaner.

Du kan hente et Gratis vægttabsprogram her.

Programmet passer ikke til dig der: – Har problemer med knæ, hofter eller ryg.

– Er gravid.

– er helt ny i styrkeverdenen.

– Har andre gener eller helbredsproblemer.

Det er vigtigt at fokusere på styrketræning under et vægttab.

Styrketræning kan være alt lige fra at løfte vægte, til at lave kropsvægtsøvelser. Ligemeget hvad mange tror skal du ikke være bange for at blive “stor” ved styrketræning: Det kræver lang tid og meget træning for at opnå denne effekt.

Faktum er at styrketræning, måske er den mest effektive type træning, hvis man ønsker at tabe sig, fordi du forhindrer at kroppen smider muskelmasse, hvilket ikke er fordelagtigt under et vægttab. Desuden er det heller ikke en god idé generelt.

Det er ikke nok at træne hvis du vil tabe dig

For at tabe sig, skal man ikke kun træne, men også have en sund og varieret kost, der får dig i kalorieunderskud. Det er ofte den sværeste del af vægttabet, for der er mange fristelser og usunde fødevarer derude. Men det er vigtigt at have fokus på at spise sundt og varieret, hvis man vil tabe sig. Man skal spise regelmæssigt, og undgå at spise for meget sukker, fedt og kalorier:

Her er der nogle god råd til kosten, hvis du vil ned i vægt:

– Spis 5-6 gange dagligt.

– Spis en sund og varieret kost.

– Vælg fødevarer med et højt fiberindhold.

– Vælg fødevarer med et lavt indhold af sukker, fedt og kalorier.

– Undgå at spise for meget sukker, fedt og kalorier.

 

Held og lykke med at komme ned i vægt.