Så var det endelig fredag. Jeg havde glædet mig til weekend i så lang tid. Jeg har glædet mig til en lille kort pause fra skolen. Det havde virkelig været en hård uge. Jeg havde bare brug for at komme hjem og få slappet lidt af. Det var det jeg skulle i dag. Lige så snart jeg kom hjem, tog jeg bare en lur med det samme. Jeg var så træt og har været træt hele ugen. Jeg havde også aftalt at tage ud med nogle venner senere, så derfor ville det være godt med lide at få en lille kort lur inden jeg tog ud igen så jeg var lidt frisk. Men jeg fik mig så en god lur. Jeg sov cirka i to timer. Det hjalp virkelig. Jeg kunne virkelig mærke at jeg havde brug for det. Nu var jeg slet ikke lige så træt som før, og jeg var helt klar til at kunne tage ud nu. Så jeg ringede lige til min ven, og spurgte hvad planen var. Vi aftalte at tage ud og få noget mad og se den nye film der kommet i biografen. Alle har snakket om den, og den skulle være virkelig god. Så jeg glædet mig virkelig. Vi mødes så klokken 19. Vi fik os noget god mad og tog imod biografen efter. Men der skete desværre et uheld på vejen. Jeg tabte uheldigvis min iPhone lige ude på gaden, og det kostede desværre skærmen livet. Den smadrede helt. Det gjorde virkelig dagen lidt sørgeligere. Men min ven sagde jeg skulle tage hen og få den fikset hos fixphone. Der kunne man få skærmen skiftet hurtigt sagde han. Det valgte jeg så at gøre efter skole på mandag, og han havde ret. De fik virkelig min skærm skiftet hurtigt.