Vores fødder er vores grundsten og dem, som bærer os. Derfor er det vigtigt, at vi passer godt på dem ved hjælp af gode sko. Dette gælder ikke mindst hos børn, som er i voksealderen, hvor det er ekstra vigtigt, at de har det rette fodtøj på. Men du kan efterhånden få rigtig mange ting til børn, og det kan være svært at navigere i, hvad du rent faktisk behøver at investere i til dit barn, og hvad dit barn har brug for. Derfor får du her 3 forskellige slags fodtøj til børn, udover den klassiske kondisko, som bare er et must i garderoben:

Vinterstøvler

Med det danske vejr så er vinterstøvler til børn et must. Det bliver koldt om vinteren i Danmark, og derudover kan du ikke undgå, at dit barn kommer ud i regn eller leger i vandpytter. Her er almindelige kondisko naturligvis ikke nok. Der findes mange søde, nuttede og praktiske vinterstøvler til børn fra flere forskellige mærker, og du finder et stort udvalg fra flere forskellige af mærkerne samlet lige her: https://www.parcellet.dk/shop/fodtoej-vinterstoevler-327c1.html. Der finder du altså gode tilbud på både vinterstøvler til børn i alle aldre men også på mange andre sko til de andre årstider. Du får også svar på alle de spørgsmål om vinterstøvler til børn, som du måske kunne have.

Sandaler

Når sommeren kommer, er det godt med et par sandaler til dit barn. Det er der flere grunde til. Om sommeren løber og leger dit barn ofte en del udenfor, og der er det altså bare nemmere og hurtigere for dit barn at kunne hoppe i et par sandaler end et par kondisko. Derudover er det godt for tæerne at få luft og ikke være indelukkede, når det er rigtig varmt. Vidste du, at børnefødder sveder så meget, at det svarer til ca. 2-3 spiseskefulde om dagen? Det kan altså godt betale sig at hoppe i et par sandaler en gang imellem om sommeren.

Badesko

Skal du have dit barn med på stranden, hvor der kan ligge sten eller andre skarpe genstande, så er badesko en rigtig god investering til dit barn. De beskytter nemlig dit barns fødder. Derudover er de skridsikre, så de fungerer også godt til en swimmingpool, fordi de forhindrer dit barn i at glide og falde. Badesko er altså gode for dit barns sikkerhed og komfort.

Sådan sikrer du den rigtige størrelse til dit barn:

Den rigtige størrelse sko til dit barn er vigtigt. Men det kan være svært at vurdere, da dit barn ikke altid selv er i stand til at bedømme det. Derfor er det så smart, at der under de fleste sko står målene for de forskellige størrelser. Så kan du måle dit barns fødder, og tilføje ca. 1,5 cm, så der er plads til at vokse. Dette er en god huskeregel, når du køber vinterstøvler til børn og andre sko til dit barn på nettet.