Det er altid dejligt at have ferie, men der er nu meget stor forskel på hvilken slags ferie der tiltaler en bedst. Læs med her for at se nogle eksempler på hvilke type ferie man kan have.

Lær mere om dig selv og din spiritualitet

Det kan være meget rart at bruge sin ferie på at komme i dybere kontakt med sit indre og generelt lære sig selv bedre at kende. Og der er flere måder hvorpå, du kan gøre dette.

Du kan for eksempel prøve at jagte buddhismen og tage af sted på et retreat af en art. Der findes mange af sådanne gode retreats rundt om i verdenen, som du kan tage på. Hvis du for eksempel i forvejen ved at du kan lide yoga, så kan du prøve at tage på sådan en ferie. Eller måske er det meditationen, som du gerne vil dybe længere ned i? Eller er det et stilhedsophold, som du gerne vil afsted på?

Der er mange muligheder derude og det handler blot om at finde den mulighed, som tiltaler dig bedst. Hvis du har råd, så kan du også prøve flere forskellige ophold lige efter hinanden.

Nyd tiden derhjemme

Der er nu også meget stress forbundet med at rejse væk fra boligen under sin ferie. Man er jo i helt nye omgivelser og derfor kan man også hurtigt føle sig stresset og forjaget, fordi man skal bruge meget mental energi på at sætte sig ind i tingene.

Det kan derfor også nogle gange blot være en god ide at blive derhjemme og nyde tiden med sig selv eller gode venner. Du kan eventuelt dykke ned i viaplay sport eller andre gode streamingtjenester. Det kan være meget rart blot at give sig selv tid til at se alle de tv-serier, som man ikke normalt har tid til at følge med i. Eller måske er der en lang liste af film, som du gerne vil have set?

Du kan også nyde tiden med at gå og lave huset i stand. Hvis du har en længere liste af ting der skal laves rundt om i hjemmet, så kan det være meget rart at få dem gjort, når man endelig har tid.