Har du brug for vejledning og hjælp i forbindelse med et auktionsskøde? Så skal du læse med her!

Man får udstedt et auktionsskøde i forbindelse med, at man har købt en bolig på tvangsauktion. Der er en masse praktiske ting der skal ordnes, i forbindelse med at man køber bolig på tvangsauktion. Du kan få hjælp til, hvordan du skal håndtere dit auktionsskøde. 

Det er ikke en selvfølge, at man selv kan fikse alle dokumenter og opgaver som købet medfører. Du er i trygge hænder, hvis du allierer dig med en boligadvokat, som kan hjælpe dig gennem processen. Så er du sikker på, at alt forløber sig korrekt og professionelt.

Sådan foregår det 

Når du køber en bolig på auktion, skal du først og fremmest betale auktionsbuddet, auktionsafgift og størstebeløbet. 

Dernæst skal man også indhente en masse samtykkeerklæringer, som så skal videresendes til fogedretten. Når dette er godkendt modtager du auktionsskødet, som derefter skal digitaliseres. 

Alt dette lyder måske en smule uoverskueligt, og det er derfor helt oplagt, at du investerer i en boligadvokat. Boligadvokater har utroligt meget erfaring indenfor salg og køb af bolig, herunder også auktionsskøder. 

Din sag er altså i helt trygge hænder, og selvom du måske sidder med en masse spørgsmål, kan du være sikker på at få svaret og løsningen hos en boligadvokat. 

Har du overvejet et transportskøde?

Hvis du har købt en bolig på tvangsauktion, og du på forhånd ved, at boligen skal videresælges kort efter, så skulle du overveje at få lavet et transportskøde. 

Et transportskøde gør salgsprocessen nemmere, da du kan springe nogle besværlige led over, som du ellers skulle igennem, hvis du blot havde fået udarbejdet et auktionsskøde. 

Navnet transportskøde kommer af, at du kan få transporteret dokumenter med mere direkte over til en anden part. Du kan få lavet et transportskøde eller et auktionsskøde til et gavmildt beløb. De penge er godt givet ud, for du slipper for at sætte dig ind i alle de kringlede opgaver, og kan være sikker på, at alt bliver udført korrekt. 

Derfor skal du få hjælp af en boligadvokat 

Men hvorfor skal du egentlig søge hjælp hos en boligadvokat? Det er der mange grunde til!

For det første er det utroligt nemt at kommunikere med en boligadvokat, især hvis du gør det online. Du kan nemt få arrangeret et uforpligtende møde, hvor du kan dele dine tanker og forventninger med din boligadvokat. 

Du finder desuden ikke nogen, som har et bedre indblik i bolighandel. Det er en boligadvokats spidskompetence at håndtere boligmæssige sager, og de ved præcis hvad der er gældende for din situation. 

Kom i gang allerede i dag

Man kan hurtigt føle sig på bar bund når det handler om bolighandel, især hvis det er første gang man kaster sig ud i det, og hvis man ikke har den store erfaring. 

Her står boligadvokater klar med åbne arme, for at give dig en behagelig og vellykket oplevelse med dit boligkøb. Kontakt en boligadvokat i dag og få en fornuftig samtale med dem, og kom gang med udarbejdelsen af et auktionsskøde med det samme. Læs mere på https://www.nemadvokat.dk/boligadvokat/auktionsskoede-hjaelp-til-tinglysning/