At anvende det rette IT program betyder effektive arbejdsprocesser i en virksomhed. Et It program som Microsoft Dynamics 365 Business Central er et effektivt program for mange virksomheder. Programmet kan man bl.a. købe hos Logos Consult – se mere her.

Programmet anvendes af mange tusinder af virksomheder i hele verden. Programmet kan fås med flere sprog og en virksomhed kan have flere regnskaber i programmet. Det er jo normalt, at man har flere regnskaber til f.eks. holding, afdelinger osv.

Programmet giver mulighed for at arbejde med avanceret økonomistyring. Man kan først og fremmest arbejde med almindeligt bogholderi og styring af debitorer og kreditorer. Det kan fx være fakturaer, specifikke kunderabatter, dimensioner, pengestrømme, kontoplansopsætning osv.

Når man vil have implementeret et ERP program, er det en fordel at få specialister til at sætte det op og installere det. Et Microsoft ERP program byder på mange muligheder, og programmet kan f.eks. integreres til andre programmer. Det kan anvendes sammen med Outlook og Power BI som også er programmer fra Microsoft. I forbindelse med at programmet installeres, vil mange kunder vælge at få lavet tilretninger i programmet. Det kan være felter, der skal rettes eller tilføjes eller der er et behov for at integrere programmet til andet software. Det kan fx være en webshop. Programmet kan købes både ved at leje samt at betale en pris hver måned. Man kan også købe licenser på almindeligvis. Man kan vælge at få programmet installeret i en cloud udgave så opdateringer kommer automatisk. Man kan også vælge en on-premise udgave så man selv styrer, hvornår programmet skal opdateres. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og derfor er det en fordel at få rådgivning om programmet fra Microsoft partner. Her kan man tale om fordele og ulemper og se hvordan det vil fungere bedst for din virksomhed. Der er jo forskel på hvilke behov, virksomheden har samt infrastruktur og evt. hostingløsning.

ERP programmet Microsoft Dynamics 365 Business Central anvendes af mange danske virksomheder. Flere der anvender programmet, vælger at få undervisning i programmet for at kende programmet og have viden om hvordan man anvender programmets mange forskellige funktioner. Det er et program med mange muligheder, og det er en fordel at kende til filtre, rapporter mv.

Er du interesseret i at vide mere om programmet, kan du finde mere på Logos Consults hjemmeside. Her er der flere gratis videoer om programmet. Man kan også tilmelde sig webinarer for at få viden om programmet. På siden er der mange muligheder for at lære meget mere om Microsoft Dynamics 365 Business Central. På siden kan man også købe bøger og kurser i Business Central, så der er rig mulighed for at lære mere om programmet.