Headhunting er rekruttering på et højt og fagligt niveau. Dette for at sikre, at du som virksomhedsejer eller i offentligt virke, får de rette kvalificerede medarbejdere til dine opgaver.Herunder også højt betroede opgaver.

Benyt dig af topprofessionelt headhunting firma

Kendskab til job- og markedet og med internationale kontakter verden over er en professionel kunnen indenfor headhunting, som sikrer at Headhunting firma er stærkt profileret på rekrutterings- og headhunting området. Også når det gælder højt professionelle og kompetente fagfolk.

Rette match til din virksomheds DNA og vision

Stærke lederegenskaber er ikke altid nok, når man driver virksomhed uanset hvilket markedet, man som virksomhed gør det i. For personlighed som værdier er også en del af en jobprofil. Ligeledes kan stærke kandidater sagtens kun have haft et par år i bagagen, fordi de kan noget helt særligt. Ved at anvende headhunting, får du nøje udvalgte kandidater, som ikke kun er professionelle dygtige, men også har den rette dna til din type virksomhed. Så ved brug af Esbees.dk får du både hjerte, hjerne og vision.

Ansættelser kan være tidskrævende

At finde og udvælge ansøgere kan være en tung og langvarig proces. Også hvis man dertil får rigtige mange ansøgninger. Det koster dertil tid i administration, som kunne være anvendt mere lønsomt i din virksomhed. At bruge professionelle fagfolk for headhunting sparer dit firma både for tid, besværet og ikke mindst omkostningerne hertil. For med allerede en eksisterende rekrutteringsbase, har Esbees.dk mange stærke jobprofiler i hus. Hvilket gør at Esbees.dk sikkert allerede kan ligge inde med de rette match til de jobs, du end som virksomhed måtte mangle.

Med vægt på høj diskretion

Headhunting bygger også på høj diskretion. Ligeledes fortrolighed mellem alle parter. Dette sikres med en fortrolighedserklæring, for netop at passe bedst på din virksomhed og ligeledes nye medarbejder. For headhunting kan også være, at hente stærke kandidater på det allerede eksisterende jobmarked. Dette sikres ligeledes med professionalisme og omtanke.

Headhunting sker også indenfor den offentlige sektor

Højt fortrolighed er også gældende indenfor sikkerhedsjob indenfor det offentlige. Her har Esbees.dk mangeårig erfaring til gavn for at headhunte de eller den rette kandidat også med vægt på høj diskretion og professionalisme. Også udenom mediernes søgelys, hvilket også gør Esbees.dk anbefalingsværdig.