Traditionelt set er det mændene som går efter julekalenderne med det flydende indhold. Julekalendere og adventskalendere med vin og spiritus plejer at være mændenes favoritvalg, men hvorfor egentlig det

Kvinder viser generelt en stigende interesse for vin og vinkundskab, ligesom der på verdensplan kommer flere kvindelige vinproducenter og flere kvinder på vinstudierne.

På barer og natklubber er det oftere kvinder end mænd, der vælger vin på drinkkortet – og alt dette understreger én meget vigtig pointe. Vin er lige så meget kvinders drik, som det er mændenes. Og når det kommer til adventskalendere, så er dem med vin, lige så egnede til kvinder som til mænd. Og hvis du alligevel er typen, der ikke har tiden eller behovet for et lille stykke slik hver dag i december, men i stedet vil sætte pris på et par gode glas om søndagen, så er denne kalender perfekt for dig.

Her kan du her finde en adventskalender, som er til hende, der elsker vin. I hvert rum gemmer sig en lækker rødvin, der byder på en blød og smagfuld vinoplevelse, som vil falde i de flestes smag. Vinene er håndplukkede ud fra kundernes vinpræference, og du vil kunne finde både italienske, spanske og argentinske vine. Fx. kan du finde en smørblød primitivo fra Puglien, som er både fyldig, kompleks og med masser karaktér. Den går fantastisk til vinterens tunge retter, og sammen med den lille mundbid med lakrids og chokolade fra Lakrids by Bülow, får du dig en helt eminent kombination. Den spanske Vinas Viejas byder også på en rig og krydret smagsoplevelse, hvor de skønne tanniner virkelig bidrager til et spændende og lækkert glas. Malbec’en fra Argentina er også en kundefavorit, der ligesom den spanske vin har en fyldig med let krydret profil. Den er om nogen en crowd-pleaser, og uanset om du selv skal nyde vinene eller om du kender en kvinde, der fortjener den ultimative julekalender – så er her et rigtig godt bud.