Når man starter på en slankekur, er det vigtigt at have nogle retningslinjer for sig selv, som man kan holde sig til. Det kan være svært at holde motivationen oppe i længden, hvis ikke man har noget konkret at styre efter. I denne artikel vil vi give dig tre gode råd, som vil hjælpe dig med at opnå dine mål og blive sund og slank!

Du skal bevare troen

Det er vigtigt, at du holder fast i troen på dig selv selvom kan det være svært til tider. Det er vigtigt at huske på, at du har det indeni dig selv og kan nå dine mål. Selvom der er udfordringer på vejen, skal du være stærk og tro på din egen evne til at kontrollere det, du spiser.

Lav en liste over de tilladte fødevarer, når du er snack-sulten

Lav et liste med de forskellige typer fødevarer, som du gerne vil spise. Dette giver dig mulighed for at planlægge flere sunde måltider om ugen, såsom salater, grøntsager, frugt, kød og fisk. Dette vil hjælpe dig med at holde dig fokuseret på de sundere madvarer og du vil ikke have så meget lyst til at spise noget usundt.

Husk, at hvis du snyder, så snyder du kun dig selv

Det er vigtigt at huske på, at hvis du ikke overholder dine diætråd, så vil det føre til, at du ikke når dit mål. Det kan være fristende at spise usund mad og give efter for fristelser indimellem – men hver gang du snyder, så snyder du kun dig selv. Hold styr på dine vaner og tag ansvar for de aftaler og løfter, som du har givet dig selv.

For at følge disse råd, så er det også vigtigt, at du ved, hvilken slankekur du bruger. Det kan være kalorieunderskud, måske har du hørt om Keto-kuren? Hvis ikke, så klik her. Læs alt, hvad du kan om kuren, så du har de bedste betingelser.