Det er derfor, at det er vigtigt at have ergonomiske kontorstole og ergonomiske borde. Derudover er det også vigtigt, at arbejdsmiljøet er godt. Hvis ikke, kan man risikere at få ondt i nakken, skuldrene og ryggen. Du kan derfor med fordel købe ind hos https://www.inventarland.dk/kontorstole/chef-kontorstole/. Dermed sikrer du dig og din arbejdsplads et godt og sundt arbejdsmiljø. Chefkontorstole er det seneste nye indenfor at sidde godt.

Sådan sikrer du et godt arbejdsmiljø

Det kan være svært selv at sikre et godt arbejdsmiljø, men der er en række ting, du kan gøre for at mindske risikoen for skader. Det første er selvfølgelig at sørge for, at både kontorstole og borde er ergonomiske. Dette er dog garanteret når du køber en chefkontorstol. Den opfylder alle de krav du eller dine medarbejdere kunne have for at sidde ordentlig. Du kan også indrette dit arbejdslokale, så det passer til dig. Hvis ikke, kan det være svært at holde ud at arbejde i længere tid ad gangen. Derudover er det vigtigt, at du tager regelmæssige pauser. Det hjælper din krops muskler med at slappe af og mindsker risikoen for overbelastning.

Disse ting skal din stol kunne

En god kontorstol skal kunne indstilles efter din højde og vægt, så du sidder ordentligt. Desuden skal den have et justerbart ryglæn, så du kan finde den helt rigtige position. Ikke alle kontorstole har lændestøtte, men det er en god idé at have en, hvis du har tendens til at få ondt i ryggen. Stolen skal også kunne drejes 360 grader, så du kan se alle dine medarbejdere. Ellers kan det være svært at udføre ens arbejde ordentligt. Endelig skal stolen have et højdejusterbart sæde, så du kan finde den helt rigtige position. Dette er især vigtigt, hvis du har et skrivebord, der er placeret højt eller lavt. På denne måde undgår du at strække din ryg for meget. Derudover skal du også have et støttende armlæn fordi det giver bedre støtte til din arm. Dette er især vigtigt, hvis du har tendens til at få ondt i skulderen, albuen eller håndledet.

Dit skrivebord er også vigtigt for at du sidder ordentligt

Et ergonomisk bord skal kunne tilpasses efter din højde og vægt, så du sidder ordentligt. Det skal også have et justerbart hovedbord, så du kan finde den helt rigtige position. Endelig skal det have et højdejusterbart ben, så du kan finde den helt rigtige position. Alt dette er med til at sikre, at du sidder ordentligt og ikke får ondt. En anden essentiel funktion er hæve-sænke funktionen som mange moderne borde har. Dette sikrer, at du kan stå op og arbejde så din krop kan få de tiltrængte pauser som man kan have brug for, ved at have et kontorjob. Ydermere er det også yderst effektivt hvis du har medarbejdere med forskellige behov efter højden. De kan benytte samme bord blot ved at hæve og sænke det. Alle disse ting er værd at tænke over når du skal handle det bedst mulige for dine medarbejdere.