Herunder kan du se en liste over ting du skal huske, når du rejser ud i verden.

1. Pas og rejse dokumenter: Disse er selvfølgelig helt essentielle, når du rejser til et andet land. Sørg for at have dine pas og rejse dokumenter i orden, før du rejser.

2. Valuta: Husk at tage valuta med til din rejsedestination, så du har penge til at betale for transport, mad og eventuelle udflugter.

3. Kredit- eller betalingskort: Det er en god idé at have et kredit- eller betalingskort med på rejsen, så du altid har adgang til penge.

4. Telefon og oplader: Husk at tage din telefon og oplader med på rejsen, så du kan holde dig i kontakt med venner og familie eller finde vej rundt i byen.

5. Toilettaske: Pak en lille toilettaske med de vigtigste toiletartikler, som du kan have brug for på rejsen.

6. Tøj: Husk at pakke noget behageligt tøj, som du kan have på under rejsen.

7. Sko: Pak nogle behagelige sko, så du kan gå lange ture uden at få ondt i fødderne.

8. Regntæppe eller paraply: Husk at pakke et regntæppe eller paraply, hvis rejsedestinationen ligger i et klima, hvor der ofte er regnvejr.

9. Solcreme: Husk at pakke solcreme med, hvis rejsedestinationen ligger i et klima, hvor der er meget sol.

10. Rejseforsikring: Husk at tegne en rejseforsikring, inden du rejser, så du er dækket finansielt hvis uheldet er ude. Især vigtigt hvis du rejser udenfor EU – og husk at Storbritannien nu er udenfor EU.

Hvor skal man rejse hen i 2022?

Der er mange rejsemål, du kan vælge imellem, når du rejser i 2022. Her er et par forslag:

Cambodja, Kina, Colombia, Costa Rica, Cuba, Egypten, Indien, Indonesien, Israel, Japan, Jordanien, Malaysia, Mexico, Myanmar (Burma), Nepal, Peru, Sydafrika , Thailand og Tyrkiet.

Rejs ud i verden og oplev nye kulturer, se smukke landskaber og mød spændende mennesker. Rejs f.eks. til Sydafrika og oplev den vilde natur på en safari eller rejs til Thailand og slap af på en af de mange smukke strande. Der er utallige rejsemål, du kan vælge imellem, så det er bare at komme igang med at planlægge din rejse.

Husk at bruge en god VPN, når du rejser og bruger offentlig wifi.

Husk at rejseforsikringen dækker, hvis der sker uheld under rejsen. F.eks. hvis du bliver syg eller kommer til at skade dig selv, så er det godt at have rejseforsikringen i orden. Så er du dækket økonomisk, hvis uheldet er ude.

Husk også at rejseforsikringen dækker, hvis du mister din bagage eller din rejse bliver aflyst pga. covid-19.