Måske er du campist og drømmer om en ny campingvogn? Måske er du fotograf, og vil gerne investere i nyt fotoudstyr? Måske cykler du meget, og drømmer om den dyre cykel? Uanset hvad, så får du her et par råd med på vejen til at vælge et billig forbrugslån og lån penge og få dem med det samme.

Betal ikke for meget for dit lån

Husk nu at sammenligne de forskellige lån med hinanden, så du kender alle dine muligheder. Det er ærgerligt at betale for meget på dit lån, hvis du kunne have nøjes med halvdelen hos et andet lånefirma. Derfor bør du altid kontakte to eller tre lånefirmaer, så du kan undersøge, hvilke af firmaerne der kan gøre det billigst.

Det du kan vurdere lånene på er bl.a. renterne. Her skal renten være så lav som muligt. Sammenhold dog renterne med, hvor mange gebyr og stiftelsesomkostninger, der er vil lånet. F.eks. kan et lån godt have lave renter og høje gebyrer – eller modsat. Derfor er begge faktorer vigtige, når du undersøger dine muligheder for at låne penge til din livsstil.

Du kan let ansøge om et lån online

Du skal kun bruge en tablet, mobil eller computer for at søge om et online lån. Derudover skal du bruge din NEMid, og så kan du få pengene udbetalt med det samme. Det er fristende, ikke? Men stop lige op to minutter, og overvej, om du har mulighed for at betale pengene tilbage igen. Hvis ikke du kan det, så kan lånet gå hen og betyde mange dårlige ting. Du kan f.eks. blive registreret i RKI.

Samtidig skal du overveje, om du vil gå med et kviklån, forbrugslån eller hurtiglån. Disse lån er lån uden sikkerhed, og derfor skal du sætte dig godt ind i begreberne. Husk også at se på ÅOP. Et billigt lån er aldrig bare et billigt lån. Der er forskel på person til person, hvad et billigt lån er, fordi folk har forskellige behov.

Når du låner penge til din livsstil, er det som regel dyrere end f.eks. et huslån, fordi renterne er højere på forbrugslån, kviklån og hurtiglån.