Firmamassage er en ny og unik behandlingsform, som vil få julelys til at lyse i øjnene på de fleste medarbejdere. Bortset fra lønforhøjelser og bonusser er der faktisk ikke meget, der kan sammenlignes med professionel massage betalt af arbejdsgiveren.

 

I dag benytter mange hundrede danske virksomheder sig af firmamassage og tilbyder medarbejderne en fordelagtig massageordning. Det gælder selvfølgelig også de nordsjællandske firmaer. Få her et tilbud på firmamassage i Lyngby, Gentofte, Virum, Holte, Hellerup og mange andre byer.

 

Men hvorfor er det overhovedet så udbredt? Se nogle nogle bud herunder.

#1 Gladere medarbejdere

nt skræddersyet massageordning kan være svaret, hvis du ønsker at hjælpe dine medarbejdere med at få en mere positiv og energisk arbejdsdag. Det er sandt, at massage har både følelsesmæssige og økonomiske fordele for personalet. Som følge heraf vil den enkelte gøre det bedre på daglig basis som en konsekvens heraf.

 

Du kan også forvente at få mere loyale medarbejdere som følge af dette. Kun få personer vil overveje at søge nye horisonter, hvis de bliver behandlet godt af deres arbejdsgiver eller leder. Derfor er det fornuftigt at forkæle dine medarbejdere og kollegaer – f.eks. med en lækker firmamassage.

#2 Sundere medarbejder med færre sygedage

Hvis du har en solid massageordning på arbejdet, kan det hjælpe dig med at undgå at gå glip af tid på grund af sygdom. Det er sandt, at medarbejdersygdom kan være dyrt for enhver organisation, og derfor er der god mening i at forebygge det. Der er naturligvis ingen garantier, men mange massageordninger har vist sig at sænke sygefraværet betydeligt.

Med firmamassage er det bl.a. muligt at afhjælpe og forebygge følgende udfordringer:

  • Stress
  • Hovedpine
  • Spændinger
  • Nakkesmerter

.. og meget mere!

 

Med lidt simpel hovedregning vil du hurtigt kunne regne ud, at pengene til firmamassage hurtigt vil kunne tjenes hjem, hvis sygefraværet kan reduceres bare en smule.

 

#3 Smitter positivt af på regnskabet

Reduceret sygefravær, øget produktivitet og øget entusiasme vil sandsynligvis alle give mange fordele. I det mindste vil det kunne ses på bundlinjen, når du får det bedste ud af dit team. Som følge heraf kan en god kontrakt om firmamassage indirekte være til gavn for virksomhedens sundhed.

Er du overbevist? Indgå en aftale om firmamassage i dag

Uanset om virksomheden er stor eller lille, så vil der være rig mulighed for at få en skræddersyet og god massageordning.

  • Det er typisk for virksomheder at vælge, om massagen skal foregå på arbejdspladsen eller i en spa. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder, så vurder, hvad der er bedst for dig og dine medarbejdere.
  • Derefter er det helt op til dig, når du vælger, om du vil have massage regelmæssigt eller ej. Der kan f.eks. fastsættes et ugentligt aftaletidspunkt, hvor medarbejdere, der har brug for massage, kan skrive sig på listen.
  • Endelig er der en række muligheder for at løse økonomien. Virksomheden kan vælge at betale det fulde beløb eller indgå forlig med den enkelte medarbejder om delvis betaling.