Der er virkelig ingen skam i ikke at elske fitnesscenteret. Der er heller ikke nogen skam i at skippe en træning og lægge sig på sofaen. Men hvis du lidt for ofte har svært ved at komme afsted i fitness, så kan det være du mangler et ekstra skud energi til de dage, hvor sofaen trækker lidt for meget. 

Pre workout er det geniale kosttilskud, som giver dig både energi og motivation til at trække i træningstøjet og komme ud af døren selv efter en lang dag på kontoret. 

Hvad kan pre workout gøre for vores energi niveau?

Vi har alle haft de dage, hvor turen i fitness bare synes uoverskuelig og energiniveauet skraber bunden. På disse dage kan pre workout være din redning. Pre workout består af store mængder af koncentreret koffein samt kreatin, BCAA og en række forskellige andre vitaminer, som er gode og sunde for kroppen. 

Det er hovedsageligt koffeinen, der går ind og giver os det energiboost vi behøver til at komme afsted. Mens de andre fantastiske stoffer i pre workout sørger for at både musklerne og hjernen er vågen og beredt på at præstere i fitnesscenteret. 

Bekæmp trætheden og se resultater

Den sunde livsstil i fitness kræver dedikation, tålmodighed og ikke mindst vedligeholdelse. Hvis du gerne vil se resultater enten med vægttab eller med at gro nogle store muskler, så kræver det at fitnesslivet holdes ved lige. Det kan godt være svært, hvis man samtidig skal passe et arbejde, familie og et socialt liv på sidelinjen. 

Lad pre workout hjælpe dig afsted på de hårde dage, og sørg for at du giver kroppen lidt kærlighed i fitness. Du vil med garanti både se og mærke fantastiske resultater, når blot du får holdt motivationen ved lige. 

Pre workout er en hjælpende hånd

Allerede efter første gang du bruger pre workout, vil du kunne mærke de fantastiske fordele ved kosttilskuddet. Kroppen øger sit yderste, du har masser af fokus, overskud og energi. Dog er det vigtig, at du benytter pre workout rigtig til dit træningsliv. 

Selvom din pre workout bor hjemme i køkkenskabet, så behøver det ikke blive et dagligt kosttilskud. Pre workout bør forbeholdes til de dage, hvor du for alvor er træt og har brug for en hjælpende hånd. Du kan med fordel starte med en halv dosering, og så tage lidt mere, hvis batteriet føles ekstra fladt en dag. 

Hvordan skal jeg tage pre workout? 

Pre workout kommer enten som pulver eller i pilleform. Pulveret har ofte en sød eller syrlig smag af frugt, og kan blandes op med vand eller mælk. Effekten af pre work out er hurtig og intens, derfor skal den tages kort tid inden, at du går i gang med at træne. 

Det anbefales du drikker din pre workout ca. 20-30 minutter før du træner, så det passer med at effekten rammer, når du står i fitnesscenteret. Det kan nemlig føles rigtig ubehageligt i kroppen, hvis ikke du får brændt den ekstra energi af.