Hvad er Iskiassmerter?

Iskiassmerter eller bare iskias beskriver den smerte i benet som stammer fra ryg/balderegionen. Iskias nerven behøves således ikke at være involveret i iskiassmerter selvom mange forbinder dette med udtrykket.

 

Nerven har sit forløb i samme område som det typiske smerte område, hvorfor forvirringen opstår.

 

Baggrunden for iskias kan være mange og det kan være vigtigt at få undersøgt og håndteret årsagen til dine smerter i benet- Ofte er smerterne heldigvis ej tegn på noget mere alvorlig men ind imellem kan iskiassmerterne være udtryk for mere alvorlig tilstande som diskusprolaps mm.

 

Det er derfor vigtigt du får undersøgt samt behandlet dine iskiassmerter

Kiropraktorerne København er dit oplagte valg ved behov for hjælp til undersøgelse og behandling af dine iskiassmerter

 

Iskiassmerter kan skyldes alt fra mere seriøse tilstande som diskusprolaps i lænden til bækkensmerter, muskulære refererede smerter og meget andet. Afklaring af den bagvedliggende årsag er essentielt i forhold til korrekt håndtering og derved bedst mulig og hurtigst mulig bedring af smerterne

 

 

Smerter ved Iskias

Smerter ved iskias strækker sig typsisk fra balderegionen og ned i benet. Indimellem kan smerterne trække helt ned i foden.

Den kan have karakter af konstant borende og/eller direkte jagende karakter ned i benet

Symptomerne afhænger ofte af den bagvedliggende årsag.

Er smerterne associeret med krafttab, tab af følesans eller sågar tab af kontrol af blære og tarm funktion er det ekstra vigtigt at du hurtigt sørger relevant fagperson til udredning, da disse tilstande eventuel skal håndteres mere akut. Din kiropraktor er specialist i disse tilstande, også når det kræver hurtigt og korrekt håndtering ved anden faggruppe – så hjælper vi dig hurtigt på vej.

 

 

Din Kiropraktor hjælpe ved iskiassmerter!

Kiropraktorerne er den faggruppe som ser og håndtere flest ryg patienter og med baggrund i deres uddannelse sideløbende med lægerne den faggruppe som er bedst klædt på til at håndtere og varetage dine smerter og gener hvad end det drejer sig om iskiassmerter, diskusprolaps eller anden årsag

 

Lev ikke bare med iskiassmerter – få hjælp hos din Kiropraktor i København idag.