Mest populære trends for forlovelsesringe i 2022

 

Med så mange typer af smykker, øreringe, halskæder, ringe og armbånd derude, kan det føles som en overvældende opgave, at vælge det helt rigtige smykke som komplementere din egen unikke stil. Selvom vi ikke kender til din stil, så lad os tage et kig på nogle looks inden for smykker, der kan inspirere dig. Selvom man ikke altid bør følge trenden, kan det være fedt at få noget inspiration, så her er de mest populære forlovelsesringe trends i 2022.

 

Det er skræmmende at tænke på, at kærligheden kan blive sat på pause. Dette skete under corona, da flere forlovelser, bryllupper og vielser blev sat på standby. Salget af forlovelsesringe faldt med mere end 50%, og folk valgte at udskyde deres køb, til at de kunne rejse igen eller til at verden generelt åbnede op.

 

2022 er dog året hvor alting har ændre sig, for nu er der ingen undskyldninger for, ikke at spørger din soul mate om det store spørgsmål. Selvom i måske har ventet længe på det perfekte bryllup, er der nu udsigt til modvind på kærlighedsruten. Har du ikke købt ringen i nu, så kan du finde lidt inspiration herunder.

 

Uanset om du planlægger at overraske din kæreste ved at stille spørgsmålet uden hun aner mistanke, eller om i er på jagt efter din en forlovelsesring sammen, er det utrolig spændende at købe en så betydningsfuld ring. 70 % fortæller, at deres forlovelsesring er en af de dyreste ting som de ejer. Det er derfor vigtigt at man lægger tid og omtanke i hvilken ring man skal gå efter, før du foretager et dyrt køb.

 

Forlovelsesringe med to sten

 

To er som regel beder end en! Så hvorfor ikke springe ud i noget helt nyt, og købe en ring med to diamanter i toppen, eller evt. en diamant og så en perle eller anden form for ædelsten.

 

Flere kendte er efter corona blevet forlovet og vi ser at både Ariana grande og Emily Ratajkowski, har fået en ring med to center diamanter på toppen. De to stenede forlovelsesringe, er altså blevet et kæmpe hit i 2022 og vi er sikker på at trenden fortsætter. Ringen er både et perfekt mix af det klassiske og det trendy på en gang, så er du pigen der ligger imellem disse to stilarter, er den helt sikkert perfekt til dig.

 

Sjove geometriske forlovelses ringe

 

Er du også den klassiske pige med en smule mere kant, så kig på nogle af de 6 kantede halo ringe. Man kan både vælge en halo men også en solitære ring, der har sjove kanter og flader. Du kan vælge nogle sjove former og cuts på den diamant som du ønsker, fx en hjerteformet eller en Marquise eller trekantet sten. Der er ingen grænser, så kast dig ud i noget nyt og overrask hende du elsker.

 

Den V formede alliancering

 

2022 står for klasse og enkelthed – efter en verden har været i bero igennem corona, er vi kommet ud på den anden side, og blevet mere bevidste om behagelighed og komfort, både når det kommer til smykker men også tøj. En tynd alliancering, er et smykke man aldrig bliver træt af, da sådan en ring passer til alt, og er utrolig behagelig at have på.

 

Synes du dog at en helt traditionel alliancering med diamanter halvvejs eller hele vejen rundt, er for kedelig? Så tag et kig på den moderne og populære v alliancering. Den er utrolig smuk, og er den perfekte vielsesring, hvis du er på jagt efter sådan en. Det ser også utrolig godt ud, hvis du sætter to ved siden af hinanden.