Sundere livsstil med en hund

Overskriften kan måske virke lidt sjov og anderledes. Rent faktisk er det bare sådan at hvis du vil ændre livsstil er det nogen gange nemmere hvis du er forpligtet over for andre end blot dig selv. 

Som årsskiftet nærmer sig ønsker mange af os at tabe os eller måske ændre livsstil til noget sundere og bedre for vores helbred. Men som tiden går fastholder vi ikke de gode vaner fordi vi kun har os selv at holde det hele oppe på.

Anskaf dig en hund og forpligt dig

At anskaffe sig en hund er en stor forpligtelse men hvis du alligevel går og drømmer om at få en hund kan der gemme sig et hav af fordele. En hund kan sprede masser af glæde og fornøjelser men hvis du samtidig ønsker en sundere livsstil så er hunden den perfekte hjælper.

Du er aktiv med en hund, hver dag !

De dage hvor du ikke lige orker at gå en tur eller sikre dig du får gået dine 10.000 skridt. Så er hunden din bedste motivation. Hunden står og venter på hoveddøren og fastholder dig på de gode vaner.

Hunden springer ikke over fordi det har været en hård arbejdsdag eller fordi det regner en smule. Hunden sørger for du kommer i tøjet og får gået dine måske 10.000 skridt. 

Hertil gør hunden dig aktiv og glad. Du kommer også ud og møder mange andre mennesker på din vej hvor du måske normalt ville have gemt dig under dynen fordi det er lidt for koldt. 

Derfor mener vi på mange måder at med en hund kan du skabe en væsentlig bedre livsstil for dig selv og ikke mindst din hund. Læs meget mere om at være familie med en hund og samtidig få det bedste ud af dig selv om din hund på denne hundeblog