Mænd har i mange år følt sig lidt begrænsede, når det kommer til smykker og ure, og det er der ingen grund til. De fleste smykker og ure på markedet har været rettet mod kvinder, men det er nu heldigvis ved at ændre sig. Der er flere og flere producenter, der laver smykker og ure, der er rettet mod mænd. Det betyder, at der er et meget større udvalg for mænd i dag.

Smykker til mænd

Der er mange forskellige typer af smykker til mænd. Du kan f.eks. finde armbånd, ringe, halskæder, øreringe og meget andet. Smykkerne kan have mange forskellige former for pynt på sig, så som sten, perler eller logoer. Du kan derfor frit vælge de smykker, der passer bedst til din stil.

Ure til mænd

Udover smykker laver mange producenter også ure til mænd. Urene kan have mange forskellige designs og stilarter, så du kan nemt finde et ur, der passer til dig. Du kan f.eks. finde ure med læderrem eller metalrem, med analog eller digital visning og meget andet. Uanset hvilken type ur du er på udkig efter, så kan du nemt finde et ur der passer til dig.

Hvilke smykker bæres ofte af mænd?

Det er meget forskelligt hvilke smykker mænd bærer. De fleste mænd bærer dog nogle få basale smykker, såsom armbånd og ringe. Mange mænd bærer også halskæder, men det er ikke så udbredt som det er for kvinder. Derudover findes der mange mænd, der bærer mere avancerede smykker som smartwatches, eksklusive designer ure eller andet.

Hvilke ure bæres ofte af mænd?

Det er igen meget forskelligt hvilke ure mænd bærer, men de fleste mænd bærer stadig et almindeligt lille armbåndsur med analog visning. En del mænd bærer dog også smartwatches, sportsure eller andre former for avancerede ure. De fleste mænd foretrækker et enkelt og elegant ur, der passer til enhver lejlighed.

Smykker og ure hos Viclara

Et af de forhandlere, der både sælger flotte smykker og ure til mænd er Viclara Smykker & Ure . Viclara sælger både smykker og ure i høj kvalitet og i flot design. Deres sortiment er velegnede til enhver lejlighed – lige fra hverdagens street look til en elegant aften i byen eller festen med vennerne. Viclara’s mission er at levere unikke produkter af høj kvalitet, som skiller sig ud fra mængden og som alle kan være med til at sætte deres personlige præg på.