En kuglepen med logo kan være en fantastisk måde at fremme din virksomhed på. Med dit eget design kan du skabe et karakteristisk stykke skriveværktøj, som vil være en påmindelse om din virksomhed hver gang det bruges. Men hvordan kan du bruge gode kuglepenne med logo mest effektivt? I denne artikel vil vi gå igennem nogle forskellige måder, du kan inkludere kuglepenne i dit markedsføringsmix og styrke din branding-indsats.

Onboarding pakke til nye medarbejdere

Når en ny medarbejder starter i din virksomhed, kan det være rart at give dem en lille velkomstpakke. Her kan du inkludere noget så simpelt som en klassisk kuglepen med dit virksomhedslogo på. Dette kan give den nye medarbejder en følelse af at være en del af teamet allerede fra dag ét og kan også fungere som en reklame for din virksomhed, hvis kuglepennen tages med ud i offentligheden.

Giv dem ud som giveaways

Giv dine kunder eller besøgende ved messer eller events giveaways med kuglepenne med dit logo på. Det er en billig og effektiv måde at skabe noget bevidsthed omkring din virksomhed. Dette er en måde at give værdi til dine kunder og samtidig styrke din branding-indsats ved at sprede dit brand logo ud til potentielle kunder og partnere.

Brug dem som en del af din merchandise

Hvis din virksomhed sælger merchandise eller goodies, kan en kuglepen med dit logo på være en nem og billig genstand at inkludere i din samling. Kunden får et praktisk stykke skriveværktøj, der samtidig er en reklame for din virksomhed. Med vores Logo-kuglepen, er der mange muligheder, hvad angår farver og designs, så du kan finde noget, der passer til din eksisterende merchandise.

Inkluder kuglepenne i dine kontorartikler

Selv hvis du ikke tænker på at inkludere kuglepenne med logo i dine markedsføringsaktiviteter, kan du også sørge for, at dine ansatte bruger kuglepenne, der indeholder logoet. Dette kan være en simpel og elegant måde at skabe noget bevidsthed omkring dit brand på. Når kuglepennen bliver efterladt på et skrivebord eller endda brugt i en kundepræsentation, vil dit brand blive set af flere personer.

Brug kuglepenne som en del af din produktmarkedsføring

Hvis du er i en branche, der kræver, at kunderne skriver noget ned for at huske informationerne (såsom en frisør, proces-server eller anden servicevirksomhed), så kan en kuglepen med dit logo på være en fantastisk måde at markedsføre dine produkter eller ydelser på. Du kan inkludere en kuglepen i dine salgs-mapper eller endda tilbyde den som en del af pakken, når dine kunder køber et produkt eller services.

Kuglepenne med logo er en effektiv måde at øge dit brand awareness og styrke din virksomheds branding-indsats. Alt fra at inkludere dem som en del af din onboarding-pakke til nye medarbejdere til give dem væk som giveaways på messer eller events kan hjælpe med at sprede ordet om din virksomhed. Disse stykker skriveudstyr kan også inkluderes som en del af din merchandise eller bruges som en del af din produktmarkedsføring. Husk at vælge en kuglepen, der passer til din branding, og som kan hjælpe med at skabe genkendelighed omkring dit brand.