At tage skridtet ind i verden af projektledelse var en beslutning, jeg længe havde overvejet. Efter grundig research og anbefalinger fra kolleger, besluttede jeg mig for at kaste mig ud i PRINCE2 Practitioner-certificeringen hos Mentorix. Og lad mig bare sige det med det samme: Det har været en fantastisk rejse! 

PRINCE2 Practitioner er en dybdegående certificering, der dykker ned i principperne for vellykket projektledelse. Gennem kurset fik jeg en forståelse for, hvordan man effektivt planlægger, styrer og afslutter projekter med en struktureret tilgang. Det gav mig en klarhed og ro i min tilgang til projekter, som jeg aldrig havde oplevet før. 

Min rejse med Mentorix har været intet mindre end inspirerende. Fra første dag blev jeg mødt af dedikerede undervisere, der brænder for at dele deres viden og erfaringer. Deres ekspertise og entusiasme skabte en motiverende læringsatmosfære, der gjorde hele forløbet utroligt givende. En af de mest bemærkelsesværdige ting ved forløbet hos Mentorix var fokusset på praktisk læring. Gennem realistiske case studies fik jeg mulighed for at anvende PRINCE2-principperne i virkelige scenarier. Dette gav mig en dybdegående forståelse for, hvordan teorien omsættes til handling.

Den ultimative belønning kom, da jeg afsluttede forløbet og bestod PRINCE2 Practitioner-eksamenen. Den følelse af stolthed og selvtillid, der fulgte med, kan ikke beskrives med ord. At vide, at jeg nu besidder kompetencerne til at lede og drive projekter på en professionel måde, er uvurderligt.Min rejse med PRINCE2 Practitioner hos Mentorix har været en oplevelse, jeg aldrig vil glemme. Fra den strukturerede tilgang til projektledelse, den dedikerede undervisning hos Mentorix, til den praktiske læring gennem case studies – hvert eneste skridt på vejen har været berigende. Hvis du overvejer at forbedre dine projektledelsesfærdigheder, kan jeg kun anbefale at tage skridtet og udforske mulighederne hos Mentorix.dk. Det er en rejse, der er fyldt med læring, vækst og ikke mindst, en hel masse sjov!