Når de fleste begynder starter i et fitnesscenter, så kan der være mange bekymringer eller frygte der kryber sig ind på dem, og forhindre dem i at få det meste ud af deres træning.

“Hvordan kommer jeg over min frygt for at se dum ud eller gøre noget forkert i starten?

 Alle, der kommer i fitnesscenteret, har haft en ‘første dag i fitnesscentret’, hvor de er lidt af et fjols. Bekymre sig om at gøre noget dumt, så alle ved, hvordan du har det, når du lige er startet. Folk er normalt meget hjælpsomme, hvis du er venlig og imødekommende. Selvironi er en god egenskab at tage med på den første date. Tag ikke dig selv og centeret alt for seriøst – det handler jo om træning. Du skal bare finde ud af om det hele er ordnet og hvordan det virker, så smil, hvis du betragter dig selv som fjollet – som at trække i håndtaget eller noget i den retning, der får hele vægten til at blive smadret. Det kan også være lidt mere sikkert at træne med en ven – måske en med erfaring.

 “Skal jeg have særligt tøj på?” »

 Du behøver ikke købe nyt tøj for at komme i gang – så længe du har pænt tøj, så du kan bevæge dig frit uden at være tvangsindskrænket. Du vil sandsynligvis ikke vise din mave under skulderpresset, hvor du har armene over hovedet, så sørg for, at din t-shirt er lang nok. Hvad sko angår, er der modeller, der er specielt udviklet til styrketræning, men er du nybegynder, burde det være nok med et helt afslappet par trænere.

Find det bedste og billigste fitness i Svendborg

Fitness Svendborg er et proppet marked og der er efterhånden rigtig mange spillere på banen. Hvis du er nybegynder og ikke har trænet før, så forslår jeg dig at melde dig ind i et fitnesscenter med et billigt abonnement, så du nemt og smertefrit kan melde dig ud igen hvis det ikke er noget for dig. Find et fitnesscenter i Svendborg her.