Når jeg snakker med mennesker hører jeg rigtig tit – når snakken falder på deres hjem – at der opstår en spænding når det kommer til at få mennesker ind i deres hjem. Uha da da, hvor skal alt stå snorlige og der skal nærmest være nymalet.. Måske du kender til ofte, at undskylde for hvordan der ser ud i DIT HJEM. “du må finde dig i rodet..”

Dét er rigtig ufrit, at ha det sådan og en stor skam – det er synd.

Det er sådan, at jo mere rod der er indeni – jo større er “behovet” for at det udenfor ser opryddeligt ud..

Med andre ord: vi styrer pr. automatik dét som styres kan.

Rigtig ofte er det også sådan, at de mennesker som gør vold – rent, kompenserer for noget andet.

Mennesker som ikke har fået den  styring og kontrol tyskland over eget liv som de havde brug for gennem barn og ungdommen ofte udvikler (rengørings) vanvid.

Et eksempel herpå er infantil autisten, eller babyen: der er kun EN ting som kan kontrolleres: og det er lydstyrken.. Så der råbes eller skriges når presset indeni stiger. Dét er déres måde at ventilere trykkogeren – så de ikke bliver skøre.

Sådan står du op for dig selv

Du bør ikke undskylde for hvordan det ser ud i dit hjem. hvis huset sejler så er det fordi overskuddet ikke er der. Eller at lysten ikke er der: at du har gjort noget mere interessant (eller blot overlevet) Uanset hvad grunden er så er dit hjem netop dét: DIT HJEM og det må se ud præcis som det gør. Selvom vi i det Danske samfund er blevet lært at vi skal leve i et, i samfundets øjne ”perfekt” hjem så er det på alle måder af den største vigtighed at vi giver os selv værdien og ikke lader os gøre forkerte. Vi skal med andre ord give os værdi. Har du stadig brug for hjælp så kan hypnose.