Naturen er en legeplads, der bare venter på at blive taget i brug. Der er uanede muligheder – også for mange til at nævne i denne artikel. Men herunder finder du et par spændende bud på, hvad du kan foretage dig i naturen.

Det er nemlig sundt at komme ud og få frisk vind i håret og sollys i øjnene. Og hvad du finder, har du endda mulighed for at tage med hjem som minde og som et slags trofæ. Du kan nemlig gå på jagt efter forskellige ting i naturen, du gerne må tage med hjem.

Det er en af de sundeste måder at foretage aktiviteter på, hvis ikke det skal være sport og fitness. At komme ud og blive ét med den rå natur er noget, man ikke kan opsøge andre steder – og slet ikke indenfor foran en skærm. Så kom væk fra skærmene og kast dig ud i spændende eventyr i naturen. Det er oplagt at gøre både alene eller sammen som familie.

Gå på jagt efter rav i naturen

Hvis du vil prøve noget spændende, så find rav i naturen. Rav er smukke hårde forsteninger af harpiks fra fyretræer. Det er noget af det flotteste, man kan finde i naturen. Når man første gang finder et stykke rav, vil det helt sikkert skabe begejstring.

Når du skal gå på jagt efter rav, er det en god idé at forberede sig lidt hjemmefra. Her kan du med fordel anvende computeren og sidde foran skærmen for at finde flere informationer. Først og fremmest er det meget aktuelt at se, hvordan rav egentlig ser ud, hvis ikke du ved det, så du ved, hvad du skal kigge efter.

Herefter kan du passende slå op, hvilke redskaber, du kan anskaffe dig, for at gøre det helt noget lettere. Her kan du fx få en lygte, der lyser rav op i mørke, hvilket er super smart, hvis du går på aftenjagt efter rav.

Find forstenede dyr på stranden

Mens du leder efter rav, kan du også være heldig at finde forstenede dyr på stranden. Forsteninger er små vidner om fortiden – og nogle af dem er endda fra millioner af år siden. Der findes et utal af forskellige dyr og afbildninger af en masse interessante væsner.

Nogle af dem kan være mere velkendte end andre, mens andre kan ligner den slags, man kun plejer at se på film, når de graver ud og finder spændende dyr, vi aldrig ser i levende live. Det smarte er, at du kan tage dem med hjem og stille fremme, så gæster og andre kan spørge nysgerrigt ind til dine fund.

Gå på geo-skattejagt

Geo-skattejagt er en aktivitet, der tillader, at du går rundt i naturen og kigger på en skærm. Det er nemlig enormt spændende skattejagte. Ude i naturen, lige nu i dette øjeblik, som du læser dette, findes der en masse skatte, der er gemt godt.

Sværhedsgraden varierer, og nogle er lettere at finde end andre. Fælles for dem alle er, at du skal bruge GPS-lokationer, som du går efter, for at finde skattene. God fornøjelse med skattejagten.